Reținuți pentru lovire și tulburarea ordinii publice

Share dacă ți-a plăcut!

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, acuzați fiind de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ambii suspecți locuiesc în municipiul Târgu-Jiu.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la un incident semnalat pe strada Unirii. Un scandal a izbucnit între doi bărbați, în vârstă de 19 ani, respectiv 36 de ani, și un al treilea bărbat, în vârstă de 41 de ani. Între bărbatul de 36 de ani și cel de 41 de ani, ar fi existat un confict mai vechi care l-a determinat pe tânăr să îl lovească în cap cu un obiect metalic pe oponentul său. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj,
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, urmând ca cei în cazuă să fie prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)