Reținut pentru mai multe infracțiuni

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.
Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără, de 27 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său, de 41 de ani, din aceeaşi localitate.
De fapt, bărbatul a pătruns în curtea tinerei, provocând un conflict în urma căruia tatăl concubinei, de 51 de ani, din aceeaşi localitate, i-a solicitat acestuia să părăsească curtea locuinței.
După ce a ieşit, acesta a revenit, pătrunzând din nou în curtea imobilului, unde ar fi spart trei geamuri de la o cameră a locuinței. A încercat apoi să intre cu forța în locuință. Mama concubinei sale a intervenit pentru a-l împiedica, moment în care ar fi fost agresată cu un obiect înţepător-tăietor în zona palmei de la mâna stângă.
Acesta a plecat de la fața locului, fiind identificat la scurt timp de către poliţişti pe raza comunei Scoarţa şi condus la sediul poliției pentru cercetări şi luarea măsurilor legale.

Poliţişti din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești l-au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe bărbatul, de 41 de ani, din comuna Scoarţa, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.

Copyright Protect ! :)