Retehnologizare la UM Sadu

Share dacă ți-a plăcut!

Uzina Mecanică Sadu, va beneficia de suma de două milioane de lei pentru retehnologizare. Echipamentele utilizate pentru fabricarea muniției în cadrul uzinei, dateaza chiar și din cel de-al Doilea Război Mondial. Totuși , suma nu acoperă toate investițiile ce ar fi necesare pentru o bună funcționare.

Veste bună pentru UM Sadu, după ce s-au anunțat investiții pentru retehnologizare în valoare de două milioane de lei . Sumele vor fi folosite pentru achiziționarea unor echipamente, care vor fi folosite pentru fabricarea muniției. În cadrul Uzinei mecanice Sadu, nu au mai fost făcute modernizări în ceea ce privește echipamentele, unele dintre acestea fiind utilizate, chiar daacă provin din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

” Am spus mereu că Uzina Mecanică Sadu are nevoie de investiții. În acest an, ca urmare a aprobării bugetului pe anul 2019, Ministerul Economiei a repartizat sumele companiei ROMARM, iar Uzinei Mecanice Sadu i s-a repartizat o parte din suma necesară pentru retehnologizare“, a transmis Constantin Bobarul, primarul orașului Bumbești Jiu.

Sumele de care beneficiaza uzina, nu vor acoperi întreaga retehnologizare necesară. Potrivit edilului, Constantin Bobaru, conducerea Uzinei Mecanice Sadu lucrează la caietul de sarcini pentru achiziționarea echipamentelor, iar potențialii furnizori au fost contactați deja.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)