Restricție de a intra în localuri publice

Share dacă ți-a plăcut!

Cristian Mihai Rotaru și fiul său și-au primit condamnarea de la Tribunalul Gorj, după ce au fost părtașii unui scandal dintr-un bar. Suspecții au beneficiat de clemență, recunoscându-și fapta. Mihai Rotaru a fost condamnt la trei ani de închisoare cu suspendare.
Tribunalul Gorj a decis în cazul lui Mihai Rotaru, care alături de fiul său, l-a bătut pe Silviu Olteanu, în incinta unui bar. Sentința pronunțată de Tribunalul Gorj nu este definitivă, totuși bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Mai mult agresorului, îi este interzis accesul în orice spațiu de distracție și agrement, restaurante, cluburi, sau în orice alt loc în care se consumă băuturi alcoolice.
”Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile la Primăriacomunei Slivilești, județul Gorj”, au decis magistrații Tribunalului Gorj.
Implicat în scandal, a fost și fiul său minor, care a scăpat de pedeapsa penală, după ce victima și-a retras plângerea. Acesta va avea interdicție în localuri publice, timp de 8 săptămâni și va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune. Cei doi agresori și-au recunoscut fapta și au beneficiat de clemență. Victima a fost transportată la spitalul din Craiova în stare gravă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)