Regulament pentru parcarea autoturismelor deţinute de firmele din municipiul Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile locale din Târgu Jiu vor elabora un regulament pentru parcarea autovehiculelor deţinute de agenţii economici. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a declarat că pe domeniul public sunt parcate dricuri. De asemenea, o parte din Calea Eroilor sunt parcate o parte din maşinile unui operator de televiziune prin cablu şi internet.  Adrian Tudor susţine că agentul economic respectiv trebuie să îşi asigure o pacare, potrivit dispoziţiilor locale.

Totodată, municipiul Târgu Jiu ar fi devenit o parcare pentru tiruri şi remorci, potrivit lui Adrian Tudor, care face apel către mediul privat să înfiinţeze o parcare pentru asffel de autovehicule. Chiar şi primăria ar putea amenaja o astfel de parcare, în afara oraşului.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a mai spus că regulamentul pentru parcări va fi elaborat în perioada următoare. Ulterior va fi supus dezbaterii publice pentru că vor fi prevăzute şi amenzi. Deocamdată, va fi îmbunătăţit actualul regulament, mai spune reprezentantul Primăriei Târgu Jiu.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)