Recepţia lucrărilor la Sala Sporturilor din Târgu Jiu va avea loc săptămâna viitoare

Share dacă ți-a plăcut!

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a participat luni la Bucureşti la o serie de discuţii cu şefi din Ministerul Dezvoltării şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii. La Ministerul Dezvoltării au fost semnate ultimele proiecte ale Primăriei Târgu Jiu depuse în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală II. De asemenea, la Compania Naţională de Investiţii s-a discutat pe marginea finalizării lucrărilor la Sala Sporturilor şi la Stadionul Municipal.

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că în data de 14 februarie este programată recepţia la Sala Sporturilor din municipiu. Sunt şanse ca dacă va fi obţinută din partea ISU mai rapid autorizaţia de securitate la incendii la Sala Sporturilor să fie organizat şi Campionatul Naţional de Box, nu doar cel internaţional care va debuta în 24 martie.

Marcel Romanescu a mai spus că la Bucureşti s-a mai întâlnit la Asociaţia Municipiilor din România cu ministrul finanţelor publice. S-a avut în vedere alocarea fondurilor necesare către primăriile de municipii, având în vedere reducerea bugetelor ca urmare a modificărilor aduse Codului Fiscal.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)