PSD renunță la pensionari și momește electoratul tânăr

Share dacă ți-a plăcut!

PSD Gorj renunță la pensionari și ia la țintă electoratul tânăr: elevii care iau media 10 la Bacalaureat nu vor plăti intrare toată vara la piscine, iar studenții de la Universitatea „Constantin Brâncuși”care vor termina prima sesiune cu 10 vor fi trimiși gratuit în excursie la munte. Și pentru că partidul duce lipsă de resursă umană, în cadrul PSD Gorj va fi creat și un departament special destinat tinerilor între 18 și 30 de ani.

PSD Gorj pare să lase deoparte electoratul traditional format din pensionari și se reorientează către tinerii din județ. Între-o declarație făcută astăzi presei locale, Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a vorbit despre importanța absolvirii liceului și finalizarea studiilor prin examenul de Bacalaureat. Prin urmare, social-democrații vor să le ofere elevilor care obțin media 10 la Bacalaureat acces gratuit pe perioada verii la piscina de pe insulița din Târgu Jiu.

Social-democrații nu se opresc la elevii care termină liceul. Următoarea țintă o reprezintă studenții de la Universitatea „Constantin Brâncuși”. Astfel, cei care vor termina prima sesiune cu 10 vor fi trimiși gratuit în excursie la munte, unde va fi organizată o tabără de vacanță în stațiunea Rânca.

Și pentru că partidul duce lipsă de resursă umană, liderul PSD Gorj a precizat că în cadrul PSD Gorj va fi creat un department special destinat tinerilor între 18 și 30 de ani.

Totodată conducerea PSD vrea să îi momească pe tineri cu funcții , liderul PSD Gorj promițându-le acestora plasarea de tineri pe listele de consilieri locali la alegerile din 2020.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)