PSD Gorj va alege între Adrian Tudor și Ciprian Florescu?!

Share dacă ți-a plăcut!

Ne apropiem de jumătatea lunii februarie și PSD Gorj încă nu aruncă în spațiul public numele candidatului pentru Primăria Târgu Jiu.
Întrebat când va fi stabilit un nume pentru candidatura la primăria municipiului Târgu-Jiu, răspunsul viceprimarului Adrian Tudor, a fost unul neașteptat . Acesta a spus că a reluat o lectură a lui Nostradamus și nici măcar marele prezicător nu a putut să precizeze când va fi stabilit candidatul PSD. „Suntem doi pesediști simpatici și cu proiecte. E greu să ne hotărâm care dintre noi va fi candidatul”, a mai adăugat Tudor. Totodată, acesta susține că sunt mai multe propuneri, dar, personal, crede că șansele cele mai mari de a fi în finală, le au el și Ciprian Florescu.

Finalul lunii ianuarie era termenul dat de Mihai Weber, președintele PSD Gorj, pentru anunțarea tuturor candidaților la fotoliile de primar din județ. Cu toate că s-a scurs acest termen avansat de conducerea organizației județene a social-democraților, PSD Gorj nu dă semene că va anunța prea curând numele candidaților la primăriile celor două municipii ale județului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)