PSD Gorj, inclus pe lista organizațiilor județene unde vor avea loc alegeri interne

Share dacă ți-a plăcut!

PSD Gorj a fost inclus pe lista filialelor unde vor fi organizate alegeri interne între 15 februarie şi 15 martie. Conducerea centrală a PSD a decis în ședința Comitetului Executiv de duminică organizarea, în perioada 15 februarie – 15 martie, de alegeri în toate filialele județene conduse de președinți interimari.

Printre aceste filiale este și cea de la Gorj, unde președinte interimar este Florin Cârciumaru. Acesta a anunțat că nu mai candidează la funcția de președinte, ci la o funcție de vicepreședinte. Cel care și-a anunțat încă de anul trecut intenția de a candida la funcția de președinte este deputatul Mihai Weber, secondat pentru funcția de președinte executiv de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Deși inițial, fusese publicată o lisă în care nu era menționată și organizația de la Gorj pentru demararea de alegeri interne, ulterior s-a revenit asupra acesteia și a fost inclusă și filiala de la Gorj. Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu susține că social-democrații gorjeni așteaptă acum să le fie comunicată data exactă la care va avea loc și Conferința Județeană de Alegeri.

Alegerile din partid vor trebui să se desfășoare, astfel pe repede-înainte pentru ca social-democrații să aibă timp mai apoi să se pregătească și pentru alegerile europarlamentare din luna mai, susține Aurel Popescu, președintele organizației municipale.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)