ProRomânia și-a lansat candidații pentru Primăria Târgu Jiu și CJ Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

ProRomânia a lansat astăzi în bătălia electorală candidații pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj. Gabi Coica va reprezenta organizația politică pentru fotoliul de edil al municipiului, alături de Luminița Popescu și alți membri ai partidului. Alin Văcaru, șeful filialei gorjene a ProRomânia își dorește președinția Consiliului Județean Gorj, împreună cu o echipă din care face parte și Ion Ișfan.

„Gabi Coica (…) este candidatul nostru la Primăria Târgu Jiu alături de doamna Luminița și de alți colegi de-ai noștri care vor fi pe lista de consilieri municipali. O să vedeți că o să avem și domni doctori, doamne doctori, profesori, din toate categoriile și tineri studenți, pe lista de consilieri.
La fel la Județ, în echipă cu domnul Ișfan, cu domnul Mihai Prunariu și colegii mei care au fost de la început alături de mine în proiectul acesta politic, ProRomânia” – a declarat Alin Văcaru în cadrul conferinței.

Tot astăzi au fost lansați candidații pentru mai multe unități administrativ-teritoriale de pe raza județului Gorj. Printre aceștia se numără și Zorilă Rareș, inspector ANAF – la Târgu Cărbunești, Frățilescu Dragoș, inginer constructor – pentru primăria orașului Tismana, Vasile – Popescu Ion-Sorin, profesor, candidat la comuna Albeni, sau Manolea Dumitru pentru localitatea Bălănești.

Laurențiu Chivu va candida la primăria Rovinari, tot din partea ProRomânia.

Copyright Protect ! :)