Propunere pentru relocarea a două direcţii din cadrul primăriei, în incinta stadionului

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, nu renunţă la iniţiativa de a muta două instituţii publice în spaţiile din incinta Stadionului Municipal. Arena modernizată şi extinsă va reveni de luna viitoare în administrarea Primăriei Târgu Jiu. Este una din cele mai importante investiţii din oraş din ultimii ani. Prin urmare este nevoie de un plan concret care să vizeze administrarea arenei, a spaţiilor aferente şi a obiectivelor conexe.

Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu propune ca Direcţia Publică de Patrimoniu şi Direcţia Publică de Venituri să fie mutate în spaţiile din incinta Stadionului Municipal, odată ce investiția va fi predată autorităților locale. Există spaţii suficiente pentru mutarea funcţionarilor, susține vicele din municipiu. Vor putea fi realizate spaţii de aşteptare generoase pentru cetăţeni. De asemenea, vor putea fi puse la punct zone de informare în săli moderne, dotate cu sisteme speciale de acces pentru public.

Stadionul Municipal este una din cele mai importante investiţii din oraş din ultimii ani. Prin urmare este nevoie de un plan concret care să vizeze administrarea arenei, a spaţiilor aferente şi a obiectivelor conexe, precum parcarea subterană şi hotelul de patru stele.
Vicele din Târgu Jiu a precizat că va fi nevoie de fonduri pentru asigurarea cheltuielilor cu întreţinerea. De acest lucru se vor ocupa angajaţii Direcţiei de Patrimoniu. Se analizează şi modul în care astfel de baze sportive sunt administrate în alte oraşe. O echipă de reprezentanţi din Primăria Târgu Jiu urmează să facă o deplasare la Cluj şi în Ungaria pentru a se documenta din acest punct de vedere.

În opinia lui Aurel Popescu, este important de stabilit de la bun început modul în care vor fi administrate hotelul şi spaţiul de alimentaţie publică din incinta Stadionului Municipal. Viceprimarul susține că primăria nu poate să asigure administarrea spaţiilor respective, neexistând nici personal pentru unitatea hotelieră din incinta arenei sportive. Sunt, de asemenea, 3.000 de metri pătraţi de spaţii care pot avea diverse destinaţii, la disponibilitatea primăriei sau prin concesionare şi închiriere.

Copyright Protect ! :)