Promisiuni fără număr în an electoral

Share dacă ți-a plăcut!

Deputatul Alin Văcaru îi critică pe social-democraţi că au găsit fonduri pentru Spitalul Judeţean şi varianta ocolitoare abia în campania electorală. Parlamentarul Pro România susține că foștii săi colegi de partid încearcă doar să atragă voturi prin aceste demersuri și este sceptic cu privirea la realizarea investițiilor despre care se tot vorbește acum, în an electoral.

Alin Văcaru, deputatul partidului Pro România, şi fost parlamentar al PSD Gorj, este critic la adresa social-democraţilor care au găsit fonduri pentru Spitalul Judeţean şi varianta ocolitoare abia în campania electorală. Văcaru crede că nimic nu este întâmplător şi foştii săi colegi încearcă doar să atragă voturi prin aceste demersuri. Deputatul este de părere că indiferent de momentul în care vin banii este mai important ca investiţiile să fie finalizate.

În opinia reprezentantului Pro România, o problemă mult mai gravă a judeţului Gorj este Complexul Energetic Oltenia, mai ales  că nu este rezolvată încă problema certificatelor de CO2. De asemenea, Alin Văcaru arată cu degetul şi înspre ALDE care conduce Ministerul Energiei şi nu vine cu soluţii concrete pentru CEO.

În această perioadă mai mulți miniștri din Guvernul Dăncilă s-au perindat prin Gorj. De la Sorina Pintea, ministrul Sănătății, la Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, dar și ministrul Culturii, Daniel Breaz, cu toții promițând realizarea de investiții lăsate până acum de izbeliște. De asemenea, Marius Budăi, ministrul Muncii și Ecaterina Andronescu, ministrul Educației sunt așteptați în județ în următoarele zile.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)