Proiectul de canalizare la Bălănești a fost suspendat!

Share dacă ți-a plăcut!

Lucrările la rețeaua de canalizare a comunei Bălănești au fost suspendate. După ce construcția a fost efectuată în proporție de 85%, societatea contractată a dat faliment. Astfel, cetățenii comunei Bălănești mai au de așteptat până se vor putea racorda la rețeaua de canal.

Primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, aflat la finalul celui de-al doilea mandat, a fost confirmat de către PSD Gorj astăzi pentru bătălia electorală. Prezentându-și o partea dintre realizările sale în cei 4 ani la cârma comunei, Pungan a explicat că nerealizarea canalizării în Bălănești își are cauza în falimentul firmei contructoare.

Proiectul, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală , este aproape finalizat, însă din păcate, restul de 15%  va trebui scos din nou la licitație.

Actualul edil mai are în proiect și reabilitarea Școlii Generale Ion Popescu-Voitești, construirea unei baze sportive moderne pentru tinerii din localitate.

De asemenea, celebrul dispensar pentru care primarul a renunțat la organizarea zilelor comunei cu scopul de a redirecționa fondurile către construcția acestuia, a fost finalizat, iar în perioada următoare mediul de familie al cetățenilor își va desfășura activitatea acolo. În cadrul aceleiași clădiri, se are în vedere și înființarea unei farmacii și a unui cabinet stomatologic.

Copyright Protect ! :)