Probleme organizatorice la parcările de la piață

Share dacă ți-a plăcut!

Parcările Rodna și Super 2000, amenajate  relativ recent cu bariere, ar avea o problemă de natură organizatorică. Deși petrec timp puțin la cumpărături, cetățenii municipiului Târgu Jiu nu reușesc să plătească parcarea în primele 30 de minute, când tariful este de 1 leu.

Sunt deja cunoscute cozile care se formează la parcomatele de la Piața Centrală. Din cauza aglomerației și, uneori, a unor probleme  tehnice, oamenii trebuie să plătească în plus pentru timpul petrecut în parcare.

Prima jumătate de oră este taxată cu un leu, urmând ca după cele 30 de minute, plata parcării să coste 2 lei pe oră. Unii cetățeni își termină cumpărăturile mai repede, însă sunt nevoiți să plătească 2 lei, din cauza timpului îndelungat petrecut la coadă.

Înainte de încetarea mandatului de Consilier Local al municipiului, Adrian Tudor a depus un proiect de hotărâre prin care tariful de 1 leu să fie menținut pentru o oră, astfel cetățenii nefiind nevoiți să plătească în plus pentru timpul pierdut cu plata taxei.

Adrian Tudor consideră că proiectul depus nu îl va deranja pe actualul edil, întrucât Marcel Romanescu a promis în campania electorală din 2017 că parcările vor fi taxate cu 1 leu pe oră.

Copyright Protect ! :)