Pro România prinde contur în Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

PRO România, un partid nou în care s-au reunit oameni politici importanți, se dezvoltă și în județul Gorj, formațiunea politică reușind să adune aproximativ 2.000 de adeziuni. În schimb, în județul vecin, Mehedinți, organizația a suferit modificări în urma unor plecări din partid.

Liderii organizației județene susțin că au reușit să-și pună oameni în toate secțiile de votare, mai ales că numărul membrilor crește de la zi la zi. Deputatul Alin Văcaru se declară mulțumit de modul de evoluție înregistrat la nivel județean și spune că formațiunea politică a intrat déjà în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare, reușind să adune până acum aproximativ 2.000 de adeziuni.

În schimb, în județul vecin, Mehedinți, organizația a suferit modificări în urma unor plecări. Cornel Stroescu, fost coordonator al Pro România Mehedinți, și-a anunțat demisia din partidul lui Victor Ponta, acuzând că formațiunea politică a început să devină un PSD mai mic. Deputatul Alin Văcaru susține, încă că situația respectivă nu va afecta rezultatul viitorului scrutin electoral.

Pro România Gorj va trimite 100 de delegaţi la Bucureşti la festivitatea de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare. Evenimentul va avea loc duminică, la manifestări urmând să participe în total peste 4000 de delegați din toată țara.

Copyright Protect ! :)