Prime de Cărciun doar pentru o parte a salariaţilor Primăriei Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Funcţionarii publici sunt printre puţinele categorii de bugetari care nu vor beneficia de bonusuri pe final de an, cu excepţia celor acordate de sindicate. În ceea ce priveşte Primăria Târgu Jiu vor putea beneficia de tichete-cadou doar angajaţii care sunt afiliaţi la un sindicat de profil. Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu a declarat că în afară de aceștia,ceilalți salariați nu vor beneficia de prime de sărbători.

Liderul Sindicatului Funcţionarilor Publici din Consiliul Judeţean şi din administraţia locală, Călin Grădinaru, a declarat că, deocamdată, valoarea tichetelor-cadou este de doar 50 de lei. Grădinaru a mai spus că dacă va mai strânge bani din cotizaţiile membrilor de sindicat, valoarea tichetelor-cadou pe final de an ar putea creşte la 150 de lei.

În alte instituţii primele sunt mult mai mari. La Direcţia Silvică Gorj, de exemplu, prima de final de an ajunge la 700 de lei. La Complexul Energetic Oltenia prima de Crăciun este de 950 de lei şi ar mai putea creşte, în urma redistribuirii economiei la fondul de salarii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)