Primarul acuză, APAREGIO se scuză

Share dacă ți-a plăcut!

Directorul APAREGIO Gorj, Traian Pătrășcoiu nu a fost de găsit în ziua în care străzile din municipiu au fost sub ape. Afirmația îi aparține primarului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, cel care spune acum că îi va cere explicații șefului de la APAREGIO în această privință, mai ales că a încercat în zadar să ia legătura cu acesta, însă nu i-a răspuns la telefon. În replică, directorul Traian Pătrășcoiu afirmă că Aparagio a intervenit până acum doar “în spirit de solidaritate pentru cetățeni” , în lipsa unui contract ce va trebui încheiat cu Primăria Târgu-Jiu pentru a se interveni pe reţeaua de canalizare pluvială.

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, susţine că nu a putut să ia legătura cu directorul APAREGIO Gorj, Traian Pătrăşcoiu, în ziua în care străzile din oraş au fost inundate, în urma unei ploi torenţiale. Mai multe străzi din oraş au fost sub ape, iar câţiva cetăţeni chiar au scos o barcă pneumatică pe care au legat-o de o maşină.  Marcel Romanescu spune că nu a reuşit să comunice cu şeful de la APAREGIO, operatorul de apă şi canal din Târgu Jiu, pentru a afla ce s-a întâmplat cu reţeaua de canalizare de nu a mai făcut faţă.

Directorul APAREGIO, Traian Pătrășcoiu susține că angajații operatorului de apă și canal au intervenit în zonele în care au fost solicitați, însă primarul municipiului nu a putut să îl contacteze pentru că nu avea telefonul la el. Mai mult decât atât, acesta a precizat că Aparagio intervine în acest moment “în spirit de solidaritate pentru cetățeni” , în lipsa unui contract ce va trebui încheiat cu Primăria Târgu-Jiu pentru a se interveni pe reţeaua de canalizare pluvială.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)