Previziunea lui Vîlceanu, CEO aproape de declin

Share dacă ți-a plăcut!

Dan Vîlceanu, președintele Partidului Național Liberal Gorj, a făcut dezvăluiri incredibile despre soarta Complexului Energetic Oltenia. Potrivit previziunilor acestuia, compania se apropie de declin, înregistrând pierderi uriașe de la lună la lună. Conform unor informații primite de către liderul de partid, chiar de la angajații Complexului, CEO pierde peste 600 milioane de lei, la fiecare cinci luni.

”Sfârșitul este aproape pentru Complexul Energetic Oltenia!”. Așa sună previziunea liderului Partidului Național Liberal Gorj, Dan Vîlceanu. Acesta a aflat informații incredibile din interiorul companiei, sursele afirmând că CEO are pierderi colosale lunar. Peste 600 milioane de lei ar pierde Complexul, la fiecare 5 luni .
Aceleași surse l-au informat pe Vîlceanu că cifra de afaceri a companiei este mai mică decât datoriile acumulate de-a lungul timpului, astfel conform liderului de partid, sfârșitul Complexului Energetic Oltenia ar fi aproape.
Dan Vîlceanu a făcut o interpelare pentru Ministrul Energiei, însă de această dată așteaptă și soluții chiar de la acesta, ultimul răspuns în situația Complexului Energetic Oltenia, primindu-l de la Sorin Boza, pe care îl acuză că mereu a prezentat doar minciuni.
Conform previziunilor lui Vîlceanu, Complexul Energetic Oltenia este aproape de declin, dacă Sorin Boza va rămâne la conducerea companiei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)