Prefectul de Gorj susține că se aştepta la un dezastru în cadrul Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că dezastrul de la Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu era previzibil. Două sunt motivele pentru care s-a ajuns în situaţia nedorită a insolvenţei, în opinia prefectului Florescu. Este vorba de lipsa mijlaocelor financiare şi retrogradarea în liga secundă.

Ciprian Florescu a precizat că nu ar trebui să surprindă de nimeni dacă asociaţii se vor retrage de la club şi astfel  se va încheia povestea fostei vicecampioane a României.

Ciprian Florescu a mai spus că după modelul altor echipe, Petrolul, Universitatea Cluj şi altele să se revină cu o echipă în prima ligă. Potrivit prefectului, retragerea asociaţilor este firească, având în vedere cele întâmplate la echipă în ultimul an. Clubul a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor şi este la un pas de faliment. Acest lucru ar putea fi aflat peste câteva săptămâni doar, în luna ianuarie a anului viitor.

Prefectul de Gorj nu doreşte să se pronunţe pe marginea relaţiei dintre Marin Condescu şi Clubul Pandurii. Florescu susţine că Marin Condescu are o relaţia apropiată cu administratorul special al Clubului, Marin Golea şi face parte din anturajul echipei.

Este însă de amintit faptul că Marin Condescu este unul din creditorii clubului, având de încasat peste 800.000 de euro de la echipă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)