Prefectul de Gorj a demisionat!

Share dacă ți-a plăcut!

Prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat în direct la un post de radio local că demisionează din funcție din cauza presiunilor exercitate de Corpul de Control.

Presiunile puse de către guvern pe reprezentantul acestuia în teritoriu ar fi fost cauzate de susținerea politică pe care o are Cristinel Rujan, însuși premierul Orban afirmând că „la Gorj este singurul prefect din vechea gardă”.

„Venirea Corpului de Control (…) cu iz de presiune suplimentară mi se pare de netolerat și ca atare am luat decizia să îmi depun demisia din funcția de Prefect. Am înaintat deja demisia atât Primului-Ministru Ludovic Orban, cât și Ministrului de Interne Ion Marcel Vela.” – a anunțat prefectul Rujan.

Deși Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a felicitat autoritățile județene pentru gestionarea problemei legate de infectarea cu noul coronavirus, prefectul demisionar consideră că tocmai aceasta ar fi problema. Acesta consideră că măsurile adoptate începând chiar cu data de 3 februarie, nu au fost luate în serios, considerându-se că a exagerat.

Rujan a ținut legătura și cu ceilalți Prefecți de pe teritoriul României, iar aceștia nu au avut parte de aceste controale, fiind „foarte liniștiți”.

 

Copyright Protect ! :)