Postul de director al CSM Târgu Jiu va fi scos la concurs

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea peste câteva săptămâni un director. În momentul de faţă CSM a fost înregistrat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi a primit aviz de funcţionare.

Viceprimarul din Târgu Jiu a menţionat că persoanele interesate sunt aşteptate să se înscrie la concurs. Există deja aprobată o organigramă şi o finanţare de 400.000 de lei. Aurel Popescu a mai declarat că există promis şi un sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Gorj.

Aurel Popescu a precizat că participarea la concursul pentru postul de director este una liberă şi se doreşte ca viitorul director să fie un profesionist în domeniu, un iubitor al sportului şi care să facă performanţe la Clubul Sportiv Municipal. Vicele din Târgu-Jiu a negat, însă că ar fi purtat discuții cu fostul manager public al orașului Rovinari, Constantin Podaru care și-ar dori să ocupe funcția respectivă.

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu a fost înfiinţat oficial, după ce a fost înregistrat în această săptămână la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)