Popescu: Strategia lui Romanescu ,interesantă, dar nu suficient de bine pusă la punct

Share dacă ți-a plăcut!

Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu consideră că strategia primarului Marcel Romanescu de a atrage turiști în municipiu prin organizarea de spactacole și concerte este interesantă, dar nu suficient de bine pusă la punct pentru a da și rezultate. Popescu îi reproșează din nou lui Marcel Romanescu, faptul că nu se consultă și cu cei doi viceprimari atunci când ia decizii în ceea ce privește administrația publică locală.

Aurel Popescu afirmă că turiștii ar trebui atrași la Târgu-Jiu prin altfel de abordări decât spectacole și concerte în aer liber, evenimente pe care oricum edilul intenționează să le organizeze în lunile de vară, atunci când se știe că sunt perioade moarte din an. E nevoie de turiști și iarna, nu doar vara, când oricum hotelurile sunt pline, afirmă viceprimarul Aurel Popescu.

Aurel Popescu consideră totuși că, dacă edilul ar accepta și alte variante, strategia ar da roade. Vicele din municipiu nu a ezitat și să îi reamintească edilului că pe vremea în care adminitrația publică de la Târgu-Jiu era condusă de PSD, erau aspru criticați chiar de către acesta, consilier la vremea respectivă, care îi acuza pe cei de la putere că aruncă banii pe spectacole și distracție.

Marcel Romanescu a anunțat recent că municipalitatea va pune la bătaie peste 80 mii de euro pentru organizarea de spectacole în care vor concerta nume sonore ale muzicii românești. Primii dintre artiștii care vor ajunge la Târgu Jiu sunt trupa The Motans și Irina Rimes.

Copyright Protect ! :)