Popescu: Romanescu se răzbună pe angajații din primărie că au cerut majorări salariale

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul Aurel Popescu crede că edilul Marcel Romanescu se răzbună pe angajații din primărie că au cerut majorări salariale și din acest motiv îi amenință cu testări. Mai mult decât atât, Popescu susține că prin amenințările pe care le primesc, angajații din primărie sunt nevoiți să își desfășoare activitatea într-o tensiune permanentă.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, se declară uimit de inițiativa primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de a-i supune la teste pe angajați pentru a vedea cât de bine pregătiți sunt din punct de vedere profesional. Aurel Popescu spune că Marcel Romanescu este primar de doi ani de zile și până acum nu s-a arătat preocupat de cât de bine sunt pregătiți oamenii cu care lucrează.
Din acest motiv, viceprimarul susține că Romanescu vrea doar să se răzbune pe salariații care au solicitat să le fie majorate lefurile cu 3%, creștere aprobată recent de Consiliul Local.

Potrivit lui Aurel Popescu, funcționarii au solicitat în mod legal o majorare salarială, având în vedere Hotărârea Consiliului Local. Viceprimarul susține că ar fi vorba de o creștere cuprinsă între 10 și 15 lei, în condițiile în care, susține acesta primarul Marcel Romanescu încasează sporuri în procent de 20%, ceea ce înseamnă peste 2.000 de lei, adică un salariu al unui angajat din primărie.

Mai mult decât atât, Aurel Popescu susține că prin amenințările pe care le primesc, angajații din primărie sunt nevoiți să își desfășoare activitatea într-o tensiune permanentă. De asemenea, vicele din municipiu amintește că nu există un buget aprobat pentru acordarea voucherelor de vacanță la Primăria Târgu Jiu.
Prin urmare, nu toți angajații vor avea posibilitatea de a merge la mare și să se apuce de învățat cât stau la plajă, așa cum le-a recomandat Marcel Romanescu, pentru a fi bine pregătiți înaintea testărilor de anul viitor.

Marcel Romanescu a anunțat recent că toți angajații din Primăria Târgu-Jiu vor fi testați, anul viitor, considerând că numai așa aceștia vor dovedi că sunt bine pregătiți din punct de vedere profesional.

Copyright Protect ! :)