Ponta rupe din PSD Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Social-democrații gorjeni se pregătesc să țină spate noului partid politic pe care Victor Ponta a anunțat că îl va înființa de luna viitoare și au început déjà să se deplaseze în organizațiile din teritoriu pentru a lua pulsul acestora. Andrei Maioreanu, vicepreședintele PSD Gorj a recunoscut că mai marii partidului l-au trimis prin județ să stea de vorbă cu șefii de filiale pentru a se asigura că nu există răzvrătiți care ar putea să plece din partid. Deși susține că nu există nicio temere cu privire la noua formațiune politică pe care deputatul de Gorj a anunțat-o pe eșichierul politic, Maioreanu nu neagă faptul că a întâlnit în teritoriu și situații tensionate generate de lipsa de comunicare din interiorul partidului.

Cu toate acestea, vicepreședintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu afirmă că cel puțin de la nivel central nu ar fi semnale că Victor Ponta va reuși să îi atragă de partea sa pe unii dintre social-democrați.Mai mult decât atât, Maioreanu nu crede că, în cazul în care vor apărea noi formațiuni politice, acestea vor și rezista în timp pe scena politică.

“Așteptăm să vedem care sunt pașii pe care îi va face Victor Ponta”, afirmă și președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber care afirmă că nu a mai ținut legătura cu deputatul de Gorj de când acesta a fost exclus din partid.

Share dacă ți-a plăcut!

Leave a Reply

Copyright Protect ! :)