Ponta:„ E prima dată când nu sunt invitat la Târgu Jiu”

Share dacă ți-a plăcut!

Victor  Ponta, foc și pară la început de an școlar. Liderul Pro România  a precizat că a avut interzis în școlile din Târgu Jiu. Totul, datorită unei solicitări speciale venite din partea conducerii centrale a PSD. Fostul premier a scris în această dimineață, pe pagina sa de socializare, că este prima dată când nu a putut sa fie prezent la Targu Jiu alături de elevi şi profesori, măcar în calitate de deputat, concluzia sa fiind că România “merge într-o direcţie greşită, de ignoranţă, ură şi răzbunare”.

Deputatul Victor Ponta nu a fost prezent astăzi  la Târgu Jiu la festivitățile de deschidere a noului an școlar, așa cum se vehiculase zilele trecute. Acesta a ținut să transmită succes părinților și elevilor, justificând lipsa de la Gorj prin faptul că șefii de la București ai PSD au împiedicat pezența sa la o școală din municipiu.

”Le urez tuturor elevilor, parintilor, profesorilor si celor din personalul nedidactic un An Scolar 2018-2019 cat mai bun si plin de rezultate pozitive!

Romania insa merge intr-o directie gresita, de ignoranta , ura si razbunare ! In ultimii 15 ani ( indiferent de culoarea politica a presedintelui , guvernului sau a autoritatilor locale ) am fost mereu invitat la festivitatile de deschidere a noului an scolar la Targu Jiu – este prima data cand, la solicitarea speciala a Conducerii Centrale a PSD , nu am putut sa fiu prezent la Targu Jiu alaturi de elevi si profesori (macar in calitate de deputat al judetului in ultimii 15 ani) – ma bucur insa de lucrurile bune pe care le-am realizat in acesti ani pentru scolile , profesorii si personalul nedidactic din Gorj si voi fi mereu alaturi de ei!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)