Polițist, după gratii pentru luare de mită

Share dacă ți-a plăcut!

Fostul polițist, Gabriel Negoiță a fost judecat de Magistrații Tribunalului Gorj, pentru luare de mită. Acesta a fost condamnat la cinci ani și opt luni de închisoare cu executare în regim de detenție.
A fost stabilită sentința dosarului în care fostul polițist, Gabriel Negoiță , era cercetat pentru luare de mită. Condamnarea fără drept de recunoaștere, va fi ispășită de bărbat în spatele gratiilor, fiind condamnat la cinci ani și opt luni de închisoare cu executare. Bărbatului i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, respectiv de 4 ani de închisoare, contopindu-i-se și o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite. Măsura controlului judiciar față de inculpat, s-a menținut în continuare. Fostul agent este acuzat de comiterea a 12 fapte. Bărbatul ar fi cerut bani pentru a soluționa favorabil un dosar avut în cercetare.
” Agentul de poliţie l-a contactat din nou telefonic pe I.C., solicitându-i o nouă întâlnire, împrejurare în care i-a cerut suma de 200 de lei pentru a vorbi cu C.C. şi a rezolva astfel favorabil dosarul pe care-l avea în cercetări. I.C. i-a înmânat numitului Negoiţă Gabriel suma de 200 de lei” , a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, într-un comunicat de presă la începutul cercetărilor.
Agentul a ieșit la pensie după ce a fost trimis în judecată, acesta fiind pus la dipoziția IPJ Gorj.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)