PNL Gorj cere demiterea lui Gigel Capotă de la conducerea SJU Târgu-Jiu, după scandalul de la Secția de Psihiatrie

Share dacă ți-a plăcut!

PNL Gorj solicită conducerii Consiliului Judeţean să-l demită pe managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Gigel Capotă. Reacţia vine în urma scandalului declanşat la Secţia de Psihiatrie, din cadrul unităţii medicale.

Fiica vitregă a managerului ar fi realizat o filmare în care apar trei pacienţi aproape dezbrăcaţi şi care se mângâie printr-un grilaj. Gigel Capotă a anunţat că a luat măsuri în urma celor întâmplate, şefia Secţiei Psihiatrie fiind demisă, iar asistenta şefă transferată la altă secţie, deşi cele două nu se aflau la serviciu în ziua realizării filmării.

“Managerul Spitalului de Urgență din Tg-Jiu nu mai poate rămâne nicio secundă în această funcție, după nenumăratele scandaluri și abuzuri din cadrul unității spitalicești, unele legate de calitatea actului medical, altele legate de modul în care s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea unor posturi vacante, ba chiar în jurul modului în care a ocupat postul de manager însuși Gigel Capotă”, susțin liberalii gorjeni care cer acum demisia sau demiterea managerului de la SJU Târgu-Jiu.

Mai mult, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal, filiala Gorj, vor solicita, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, demararea unei anchete la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, afirmă Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

În situația în care președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, nu îl demite pe Gigel Capotă, consilierii județeni ai PNL iau în calcul chiar inițierea unui proiect de hotărâre pentru demiterea șefului județului, mai spune Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al organizației județene.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)