Petrecere în Poiana Narciselor

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile locale continuă pregătirile pentru manifestările de duminică din Poiana Narciselor, din localitatea componentă Preajba. Aici vor avea loc serbări câmpeneşti şi manifestări sportive.

Manifestarea are loc în rezervaţia naturală cunoscută ca „Poiana cu narcise de la Preajba“, situată la câţiva kilometri de Târgu-Jiu.De amenajarea zonei se ocupă Edilitara Public. După cum a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, agenţi economici din judeţ şi din ţară au concesionat suprafeţe de teren pentru a monta echipamente de agrement, precum şi tarabe cu mici şi bere. La Preajba vor sosi şi comercianţii de produse nealimentare.

Programul de manifestpri va debuta la ora 09,00 şi se va încheia la ora 23,00. Vor susţine spectacole interpreţi din cadrul Şcolii Populare de Artă şi Fanfara „Armonia”. De asemenea, SC Transloc anunță călătorii că duminică, 12 Mai 2019, transportul în comun se va desfășura după un program special. Astfel, pe traseul 9 Mai – Drăgoieni – Preajba – transportul se va asigura între orele 10:30- 21:30, la un interval de 20 de minute.

Copyright Protect ! :)