Peste 1.000 de joburi la Bursa de la Târgu-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj organizează, mâine, “Bursa generală a locurilor de muncă“. La eveniment sunt asteptaţi să participe angajatori cu locuri de muncă vacante şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Reprezentanții AJOFM Gorj speră ca și la bursa generală a locurilor de muncă de anul acesta, numărul persoanelor care își vor găsi un job, să fie cât mai mare.

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt oferite la Bursa generală a locurilor de muncă organizată în această săptămână de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj la Târgu Jiu. Instituţia va organiza Bursa mâine, pe 12 aprilie, începând cu ora 10.00, în Târgu Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi“. Potrivit lui Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, din cei 200 de agenți economici contactați, 70 au confirmat déjà prezența la bursă.

În total, vor fi oferite 1.041 de locuri de muncă, 87 dintre acestea fiind pentru absolvenții de studii superioare. Reprezentanții AJOFM Gorj speră ca și la bursa generală a locurilor de muncă de anul acesta, numărul persoanelor care își vor găsi un job, să fie cât mai mare.

Bursa generală a locurilor de muncă se organizează în fiecare an în luna aprilie și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui job sau a celor care doresc să se reorienteze profesional.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)