Percheziție pentru găsirea unui ATV furat

Share dacă ți-a plăcut!

Un tânăr a furat un ATV, în valoare de 22.000 de lei , din curtea unui bărbat, din orașul Țicleni. Polițiștii gorjeni au reușit să recupereze prejudiciul, iar hoțul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țicleni au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Târgu-Jiu, la locuința unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Plopșoru. Acesta ar fi sustras un ATV din curtea unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Țicleni. În urma perchezițiilor, a fost găsit și bunul furat, în valoare de 22. 000 de lei. Prejudiciul a fost restituit de către oamenii legii, persoanei vătămate.

” Având în vedere aceste aspecte, față de tânărul de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, s-a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Tânărul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Copyright Protect ! :)