Patru posturi, scoase la concurs pentru CSM Târgu-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sporitv Municipal organizează concursuri pentru ocuparea a patru posturi în cadrul instituției. Ieri a avut déjà loc primul concurs pentru încadrarea unui economist. Va urma în această săptămână și concursul pentru postul de jurist, iar pe 26 iunie examenul pentru încadrarea a doi experți de handbal și baschet.

La nivelul Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu urmează să fie angajate în perioada următoare patru persoane. Este vorba de două concursuri care sunt în derulare pentru un post de jurist și unul de contabil-economist. De asemenea, Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat și organizarea de concursuri pentru încadrarea a doi experți în domeniul unor discipline sportive.
Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu susține că, deocamdată, cei patru viitori angajați sunt suficienți. Potrivit lui Bălăeț experții vor fi încadrați pentru disciplinele handbal și baschet. În cadrul CSM vor funcționa grupe de handbal și baschet pe diferite categorii de vârstă.

Ieri a avut déjà loc primul concurs pentru încadrarea unui economist. Unul dintre candidați a promovat proba la care a participat. Va urma în această săptămână și concursul pentru postul de jurist, iar pe 26 iunie examenul pentru încadrarea a doi experți de handbal și baschet. Robert Bălăeț își dorește ca la concursuri să participe cât mai mulți candidați. Juristul și economistul vor începe activitatea imediat, iar experții sportivi atunci când va fi reluat sezonul și vor reîncepe competițiile sportive.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)