Patru bărbați, duși în arest, după un scandal monstru

Share dacă ți-a plăcut!

Consumul excesiv de alcool i-a determinat pe patru bărbați, din Târgu Cărbunești, să facă un scandal de proporții în plină stradă. Cei patru s-au luat la bătaie, tulburând ordinea și liniștea publică, însă scandalul a luat sfârșit la apariția polițiștilor. Scandalagii au fost duși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Patru bărbați din Târgu Cărbunești, cu vârste cuprinse ăntre 29 și 40 de ani, au fost reținuți de către oamenii legii și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, după ce s-au luat la bătaie în plină stradă. Toți erau în stare de ebrietate, așa că nu le-a luat mult până la a găsi ceva de împărțit. Faptele au condus la tulburarea ordinii și linișitii publice, fapt pentru care oamenii legii au fost nevoiți să intervină. Polițiștii sosiți la fața locului, au reușit să calmeze spiritele imediat.
Cercetările continuă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate activitatea infracțională și pentru dispunerea unor măsuri legale față de cei patru scandalagii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)