Patru bărbați cercetați pentru braconaj

Share dacă ți-a plăcut!

Doi barbați din Polovragi și alți doi din Novaci au fost prinși ieri de polițiști la vânătoare fără a îndeplini condițiile înscrise în autorizație.
Pe fondul cinegetic numărul 14 Olteț, gestionat de Ocolul Silvic Polovragi, un grup de patru bărbaţi, respectiv doi bărbaţi de 44 şi 50 de ani, din comuna Polovragi, având asupra lor arme de vânătoare și alţi doi barbați, de 33 şi 40 de ani, din oraşul Novaci, autorizaţi pentru a purta și folosi arme letale de vânătoare. au fost identificați de oamenii legii
Cei patru barbați erau la vânătoare, în baza unei autorizații de vânătoare individuală, la specia cerb comun, pentru perioada 10 – 14 februarie a.c., fără îndeplinirea condițiilor înscrise în autorizație.
În interiorul autoutilitarei unuia dintre barbați au fost găsite mai multe obiecte folosite la vânătoare: un proiector conectat la un acumulator, o lanternă cu dispozitiv magnetic pentru fixarea pe țeava armei de vânătoare, un binoclu, două stații de emisie recepție, 9 cartușe de vânătoare, un cuțit pentru eviscerarea vânatului și o raniță în care se afla un sac de plastic.
Cele doua arme de vânătoare, muniția și bunurile au fost indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, au organizat si desfășurat ieri o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj pe fondul cinegetic, ocazie cu care au fost depistați cei patru barbați la braconaj.

Copyright Protect ! :)