Partidul Verde cere respect pentru spațiul public

Share dacă ți-a plăcut!

Organizația Județeană a Partidului Verde, condusă de Adrian Tudor, solicită printr-un comunicat de presă ca mașinile abandonate pe domeniul public să fie ridicate, iar terenurile lăsate în paragină să fie valorificate.

Filiala Gorjeană a Verzilor cere autorităților locale ca măcar acum, pe final de mandat, să ia măsurile care se impun pentru respectarea și punerea în valoare a spațiului public.

Zeci de masini abandonate sunt neclintite de pe spatiul public, ocupând locuri de parcare, care, ar putea fi folosite de cetățenii municipiului Târgu Jiu. Partidul Verde consideră că acestea reprezintă, de asemenea, și un pericol public pentru copii ori pentru mediu.

Totodată, verzii susțin că în continuare lipsesc masurile privind o strategie de valorificare a terenurilor abandonate. Aceștia propun ca soluție redarea terenurilor comunității ca spații înverzite, ca locuri publice ecologizate, frecventabile de către cetățenii din zonele respective.

 „Autoritatile locale au obligatia sa respecte spatiul public si proprietatea publica.Masini abandonate cu anii pe spatiul public, terenuri publice abandonate, nevalorificate in folosul comunitatii, cladiri apartinand domeniului public lasate in degradare, nevalorificate comunitar, toate acestea arata dezinteres fata de binele public ” a declarat Adrian Tudor, Președinte al Partidului Verde Gorj.

De asemenea, acesștia susțin că mai multe clădiri ale domeniului public, printre care și clădiri de patrimoniu  zac în paragină și uitare, având lacătul pus din motive netransparente opiniei publice.

 

Copyright Protect ! :)