Partidele de dreapta nu își doresc alianță

Share dacă ți-a plăcut!

Odată cu lansarea lui Iulian Popescu pentru șefia Consiliului Județean, filiala gorjeană a Partidului Național Liberal a propus formarea unei alianțe între partidele de dreapta pentru susținerea unui candidat comun.

Dan Vâlceanu a declarat în conferința de presă săptămânală susținută la sediul partidului că a dedus din răspunsul USR că nu se dorește susținerea unui candidat independent. Se pare că Uniunea Salvați România dorește lansarea unui candidat propriu în bătălia pentru Consiliul Județean, cu precizarea că, în cazul în care liberalii sunt deranjați de apartenența politică a candidatului, acesta și-ar putea da demisia.

Vâlceanu consideră că PNL a renunțat la orgoliul de a avea un candidat propriu, însă celelalte partide nu au dat un răspuns serios la solicitarea lor. Atât USR cât și PMP doresc susținerea unui candidat din interiorul organizației politice. Deputatul liberal este de părere că PSD are de câștigat din această neînțelegere privitoare la alianță.

Iulian Popescu a declarat că deși această posibilă alianță a fost respinsă, va merge înainte susținut de liberali, și ia în considerare și o adeziune la PNL în viitor.

Dan Vâlceanu a motivat susținerea lui Popescu din prisma faptului că face parte din categoria oamenilor tineri anteprenori, care nu au legătură cu zona politică.

Copyright Protect ! :)