Parcare de 300 de locuri cu plată la stadion

Share dacă ți-a plăcut!

Traficul din zona Bulevardului Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu ar putea fi mult diminuat, după ce se va da în folosință parcarea subterană de la stadion. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că după finalizarea investiției la stadion va fi interzisă parcarea sau staționarea în anumite zone de pe bulevard.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că viitoarea parcare de la Stadionul Municipal va fi una cu plată. Potrivit edilului, vor fi disponibile 200 de locuri în parcarea subterană și 100 de locuri la suprafață. Acestea vor fi suficiente, astfel încât să preia autoturismele care acum sunt de regulă parcate în zona centrală a orașului. Edilul a mai spus că își dorește ca parcarea de la Prefectura Gorj să fie tot timpul disponibilă, iar toată lumea să folosească locurile de parcare de la Stadionul Municipal. Marcel Romanescu a precizat că polițiștii locali vor veghea ca nicio mașină să nu mai fie lăsată pe străzile din centru, imediat ce va fi deschisă parcarea de la arena sportivă.

Autoritățile iau în calcul inclusiv desființarea parcării de la Primăria Târgu-Jiu, însă o decizie în acest caz va fi luată în Comisia de Circulație.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)