Paradă spectaculoasă și concert Inna la Târgu Jiu, de Ziua Națională

Share dacă ți-a plăcut!

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Târgu Jiu cu o paradă spectaculoasă și un concert susținut de Inna. Manifestările de 1 Decembrie au strâns, în apropierea Coloanei Infinitului, mii de spectatori care au fost încântați de spectacolul pregătit de autorități. Defilarea soldaţilor, a jandarmilor, poliţiştilor, salvatorilor montani şi a celor de la Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu, prezenţi cu o şenilată folosită pentru intervenţii deosebite, i-a bucurat nespus pe privitori. După finalizarea evenimentelor de pe Calea București, o parte din participanți au mers direct la masa promisă de autorități. Peste 2000 de porții de fasole au fost împărțite celor care au îndurat frigul de dragul defilării.

Seara, târgujienii au fost așteptați la un concert de zile mari. Inna a urcat pe scena din Piața Prefecturii spre deliciul publicului. Alături de cântăreață pe scenă, la aprinderea iluminatului festiv, s-a aflat și olimpicul Ioan Giovani Popescu, care, a primit astfel aprecierea municipalității pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură.

Publicată de Info Târgu Jiu pe Sâmbătă, 1 decembrie 2018

În centru municipiului anul acesta autoritățile au instalat un brad natural de 18 metri. Acesta a fost împodobit cu globulețe aduse de copii. La baza lui se află și o sanie trasă de reni în care Moș Crăciun este disponibil pentru fotografii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)