Padocul pentru câini va fi mutat din zona CET

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile din Târgu Jiu au decis relocarea padocului din zona CET. Adăpostul pentru câinii comunitari va fi mutat din zona de sud unde se află sediile mai multor firme şi gospodării. Au existat mai multe sesizări din partea cetăţenilor, din cauza disconfortului cauzat de lătratul câinilor din padoc. De asemenea,  municipalitatea are nevoie de terenul respectiv pentru dezvoltarea de activităţi industriale.

Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu, a declarat că în bugetul de anul viitor vor fi alocate fondurile necesare pentru a muta adăpostul pentru câinii comunitari. Viceprimarul a precizat că noua construcţie va avea o capacitate mult mai mare şi va fi amplasată în afara oraşului, mai departe de zonele cu gospodării.

Viceprimarul din Târgu Jiu a mai declarat că în zona CET vor fi derulate mai multe investiţii. Va începe construirea Registrului Auto Român, iar toţi conducătorii auto care au nevoie de serviciile respective nu vor mai trebui să se deplaseze pe calea Bucureşti, o zonă intens circulată, la ieşire din municipiu.

În acest fel se va produce şi o fluidizare a traficului auto pe Calea Bucureşti, este de părere Aurel Popescu

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)