Noi sensuri giratorii în Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Două noi sensuri giratorii vor fi ameanajte în municipiul Târgu Jiu. Acestea au rolul de a fluidiza traficul rutier din municipiu, iar autoritățile locale au anunțat astăzi că deja au fost demarate lucrările în acest sens. Unul dintre acestea va fi construit pe strada Bicaz, în zona Sălii Sporturilor, iar altul în intersecția din zona Lido, la intersecția străzilor 9 Mai cu Nicolae Titulescu.

Autoritățile locale din Târgu Jiu vor amenaja în municipiu, două noi intersecții cu sens giratoriu, în zona Sălii Sporturilor și lângă Parcul Lido, la intersecția străzilor 9 Mai cu Nicolae Titulescu. Reprezentanții municipalității spun că investițiile vor fi realizate în primul trimestru al acestui an. Pe data de 1 aprilie vor fi demarate lucrările la sensul giratoriu de pe strada Bicaz. Potrivit lui Raul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, investiția se ridică la suma de aproximativ 270 de mii de lei.

Reprezentanții municipalității vor demara apoi lucrările la intersecția din zona Parcului Lido. Proiectul tehnic va fi definitivat la sfârșitul lunii viitoare, după care vor începe și lucrările. Doi stâlpi de electricitate pentru transportul troleibuzelor vor fi mutați din zonă, pentru ca sensul giratoriu să poată fi construit.

Autoritățile locale din Târgu Jiu vor ca lucrările la cele două sensuri giratorii să fie gata până la sfârșitul primului semestru al acestui an.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)