Noi medici specialişti la Spitalul din Rovinari

Share dacă ți-a plăcut!

La Spitalul ”Sfântul Ștefan” din Rovinari și-au început activitatea, în ultimele zile, mai mulți medici tineri și foarte bine pregătiți. Potrivit edilului Robert Filip, unitatea medicală are doctori specialiști noi în pediatrie-neonatologie, ortopedie și obstetrică-ginecologie. Unul dintre ultimii medici angajați la Rovinari, este Ovidiu Pecingină, un medic tânăr, în vârstă de 30 de ani, specialist în Ortopedie-Traumatologie, devotat meseriei, care a urmat cursurile Facultății de Medicină din Timișoara, iar rezidențiatul l-a absolvit în Franța.

De asemenea, la Spitalul Orășenesc din Rovinari și-au început activitatea și doi noi medici specialiști în pediatrie- neonatologie și obstetrică-ginecologie. Astfel, femeile care vor deveni mămici în perioada următoare îi pot aduce pe lume pe cei mici la unitatea medicală din Rovinari. Medicul Radu Gherghinoiu va asigura asistența la naștere și monitorizarea nou-născutului.

De asemenea, Secția Ginecologie a fost modernizată recent și dotată cu aparatură performantă, iar medicul Carmen Bărbulescu, specialist în Obstetrică-Ginecologie va depista afecțiunile ginecologice și va prescrie tratamentul adecvat. De amintit este și faptul că, la sfârșitul lunii ianuarie, a fost aprobată acordarea unui stimulent financiar pentru mămici, în cuantum de 1.500 de lei pentru primul copil și câte 1.000 de lei pentru ceilalți copii pe care îi vor aduce pe lume.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)