Noi directori în funcții cheie din Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

În ultima perioadă, actuala guvernare a schimbat o serie de directori de la instituțiile importante din județul Gorj. De această dată a venit rândul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj și al Direcției Agricole să aibă o nouă conducere.
Valentin Priporeanu a fost numit miercuri șef intermar de către Ministerul Agriulturii și Dezvoltării Rurale la Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Gorj. Acesta a fost pus în funcție pe timpul suspendării fostului diector, Dan Tănăsescu, care a ajuns în atenția DNA. Alin Petrică, fostul director interimar al instituției, a revenit acum pe funcția de director adjunct.
Vox Valentin Priporeanu, director interimar Direcția Agricolă Gorj (5:48 – 6:13)
Valentin Priporeanu lucrează în cadrul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Gorj încă din 1996, îndeplinind pe parcursul anilor mai multe fucnții în cadrul instituției.
În ceea ce privește Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Daniel Horcea este acum la conducerea structurii teritoriale. Numirea a venit după ce Mădălin Giurcău a fost promovat luna trecută vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cu rang de subsecretar de stat.
Ambii șefi ai instituțiilor amintite au experiență în instituțiile pe care acum le conduc, cunoscând problemele cu care acestea se confruntă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)