Noi cazuri de coronavirus în Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

192 de cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj au fost raportate de către Direcția de Sănătate Publică în acest weekend. Printre aceștia se numără angajați ai Penitenciarului Târgu Jiu, ai  Aparegio Gorj, dar și personal medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

În data de 20 iunie 2020 situația epidemiologică la nivelul județului Gorj prezintă 22 persoane în carantină instituționalizată, 1589 persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 192 cazuri confirmate cu COVID-19.Dintre acestea, 131de  personae au fost declarate vindecate și externate.

50 persoane sunt internate în spitale din județul Gorj, iar 3 persoane sunt internate în spitale din județele de domiciliu.Din păcate, 8 persoane și-au pierdut viața.

Până în prezent, 14 cadre medicale și 5 persoane parte din personalul auxiliar au fost confirmate cu COVID- 19. Dintre acestea, trei persoane se află sub supraveghere medicală, celelalte fiind declarate vindecate și externate .

În momentul de față, anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

În continuare, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)