Nicu Alifantis deschide stagiunea teatrului Elvira Godeanu

Share dacă ți-a plăcut!

Măsurile de relaxare adoptate de autorități au cuprins și sfera culturală, astfel încât spectacolele pot fi realizate în aer liber. După o lungă așteptare, Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu își reia activitatea începând cu 25 iunie, însă în aer liber, la Teatrul de Vară.

Stagiunea estivală va debuta cu un concert extraordinar  Nicu Alifantis, în data de 25 iunie, ora 21:00, la Grădina de Vară. Biletele au fost puse la vânzare începând de astăzi  și pot fi procurate atât de la agenția teatrului, între orele 9:00 și 21:00, cât și online de pe site-ul tomtix.ro.

Vor fi mai multe evenimente realizate de către actorii târgujieni și invitații acestora, printre care actorul Horațiu Mălăele și Teatrul Act.

De asemenea, pentru iubitorii de teatru, va avea loc și o premieră în data de 11 sau 12 iulie, în funcție de starea vremii.

Spectacolele estivale vor fi în mare parte de comedie și muzicale. Prețul biletelor variază între 30-50 de lei. Există posibilitatea ca pentru unele dintre acestea, intrarea să fie gratuită. În acest caz, spectatorii trebuie să respecte măsurile de distanțare, să poarte mască și să își rezerve un loc înainte de începerea spectacolului.

Toate normele și măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus vor fi publicate pentru fiecare spectacol în parte. Dacă în ziua stabilită pentru desfășurarea evenimentului vremea nu va fi favorabilă, activitatea culturală va fi amânată la o dată ulterioară.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)