Narcis Neaga, a plecat din fruntea CNAIR

Share dacă ți-a plăcut!

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea lui Narcis Neaga, Directorul General al CNAIR. Drept urmare, Neaga și-a anunțat oficial demisia, plecând astfel de la cârma CNAIR. Mai mult, fostul Director General a transmis că respectă decizia Vioricăi Dăncilă.
Narcis Neaga , Directorul General al CNAIR, a anunțat că oficial și-a închiat mandatul, depunându-și demisia, marți. Decizia lui Neaga a fost luată în urma cererii premierului Viorica Dăncilă, care i-a solicitat lui Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, demiterea Directorului General al CNAIR. Narcis Neaga și-a motivat alegerea, afirmând că se gandește la binele economiei românești, dezvoltarea infrastructurii rutiere, reprezentând un punct important în acest sens. Așadar, fostul director CNAIR, s-a declarat a fi de acord cu prim-ministrul Dăncilă.
”Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei românești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România, precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR”, a transmis Narcis Neaga.

Narcis Neaga a declarat că va continua să sprijine proiectele de infrastructură, indiferent de funcția pe care o va ocupa.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)