Municipalitatea dispune de suficiente utilaje și material antiderapant pentru sezonul rece

Share dacă ți-a plăcut!

Edilitara Public deţinută de Consiliul Local Târgu Jiu a reuşit să închirieze toate utilajele de care are nevoie în iarna care urmează. Este vorba de un total de 17 utilaje de deszăpezire  cu lamă şi sărăriţă și două auxiliare. Prezentarea utilajelor a avut loc astăzi pe insuliţa de pe râul Jiu. Autorităţile locale au inspectat echipamentele şi utilajele folosite la deszăpezire în această iarnă. Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu a dat asigurări că în ciuda faptului că se anunță o iarnă grea, la Târgu-Jiu nu vor exista probleme în ceea ce privește intervenția autorităților pentru deszăpezirea orașului.

La rândul său, Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara Public a precizat că, pe lângă utilajele de deszăpezire au fost achiziționate peste 1.000 de tone de material antiderapant . De asemenea în stocurile societății se află și o cantitate de 30 de tone de clorură de calciu solidă şi 20 de tone de clorură de calciu lichidă pentru intervenția pet imp de iarnă.

De asemenea Comandamentul de iarnă va fi activat mâine la Târgu-Jiu și va funcționa 24 de ore din 24, anunță Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)