Municipalitatea a decis să închirieze unei firme clădirea nouă a Pieţei Centrale ca urmare a refuzului piețarilor de a se muta în spațiul respectiv

Share dacă ți-a plăcut!

Consiliul Local a decis să închirieze prin licitaţie publică cea mai nouă piaţă acoperită construită în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de o clădire cu un etaj şi cu toate dotările necesare pentru activitatea de comerţ produse alimentare şi nealimentare. Comerciaţii din Piaţa Centrală, zona neprotejată de căldură şi frig au tot cerut în utimii ani o piaţă încălzită şi închis pentru perioada de iarnă. Primăria Târgu Jiu a investit câteva miloane de lei în noua clădire care de trei ani este nefolosită. Unii dintre comercianţii susțin că dacă s-ar fi mutat în noul spațiu ar fi pierdut  clienţii, în timp ce alții susțin că nu știau că spațiul respectiv a fost dat în folosință special pentru ca ei să desfășoare un comerț civilizat.

Prin urmare municipalitatea a stablit că se impune închirierea prin licitaţie publică a imobilului respectiv, imobil care a rămas nefolosit trei ani de când a fost construit.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)