Motelul Lainici, în proprietatea Arhiepiscopiei Craiova

Share dacă ți-a plăcut!

Două hectare de teren, un teren de tenis și o clădire cu 20 de camere, au ajuns în proprietatea Arhiepiscopiei Craiova, după ce în urma unei licitații, s-a cumpărat Motelul Lainci. Unitatea de cazare era în faliment.
Motelul Lainici, sitută în apropierea cunoscutei mănăstiri cu același nume, a fost scos la licitație acum mai bine de una an, de către societatea care îl deținea. Compania intrase în insolvență, soluția găsită fiind vânzarea unității de cazare. Prețul inițial de vânzare al clădirii era de peste un milion de lei, sumă care a scăzut în timpul licitației. În viitoarul apropiat , motelul va deveni sediul Ocolului Silvic Eparhiat.
„Urmează să se facă o serie de investiți în reparații pentru a aduce clădirea la cerințele corespunzătoare. Acolo va fi sediul Ocolului Silvic Eparhial“, a confirmat Ioniță Apostolache, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Oltenia,

Pe lângă spațioasa clădire, care dispune de 20 de camere, Arhiepiscopia Craiova a mai luat în proprietate și terenul aferent de aproape două hectare și un teren de tenis.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)