Modernizarea drumurilor dintre Gorj și Hunedoara, discutată de autoritățile din cele două județe

Share dacă ți-a plăcut!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, privind modernizarea drumurilor județene ce fac legătura între cele două unități administrativ-teritoriale. Este vorba de DJ 664 (DN66) Târgu-Jiu-Turcineşti-Schela și DJ 672C (DN 67)-Tălpăşeşti-Stroieşti-Răchiţi-Runcu, care asigură trecerea în județul Hunedoara prin Pasul Vulcan, respectiv Valea cu Pești.
Președintele Consiliului Județean Gorj va fi prezent la Deva, unde se va întâlni cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora. Împreună cu specialiștii din cadrul aparatelor de lucru permanente ale celor două autorități județene va fi analizată identificarea surselor de finanțare pentru obiectivele de investiții menționate anterior, oficialii celor două județe dorind o abordare unitară a lucrărilor de modernizare.
Modernizarea celor două drumuri județene reprezintă o prioritate în special din punct de vedere turistic, oferind posibilitatea dezvoltării zonelor de agrement pe care acestea le traversează, cât și la extinderea unor noi trasee turistice care fac legătura între cele două județe.

Share dacă ți-a plăcut!

Leave a Reply

Copyright Protect ! :)