Ministrul Sănătății la Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru ajuns astăzi la Târgu Jiu. Acesta a vizitat Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Sptalul Orășenesc Sf. Ștefan din Rovinari și a inaugurat Stația ISU Rovinari.

La Târgu Jiu ministrul a verificat secțiile Radiologie și Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Tătaru a spus că vizita sa în Gorj se datorează și primului caz de coronavirus din România apărut pe raza județului. Ministrul a apreciat că autoritățile au gestionat bine problemele apărute din cauza pandemiei de COVID-19, iar evoluția cazurilor din județul Gorj este favorabilă. Nelu Tătaru a mai spus că se pregătesc noi măsuri de relaxare pentru data de 1 iulie și nu se ia în calcul revenirea la starea de urgență, ci vor fi luate punctual măsuri, pe localități și zone.

Creșterea cazurilor de la o zi la alta pe teritoriul României nu îl îngrijorează pe Ministrul Sănătății, ci doar îndeamnă la precauție atât în sistemul medical cât și pentru fiecare persoană în parte.

De asemenea, acesta a declarat că relaxarea restricțiilor este într-o continuă evaluare.

După vizita la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Ministrul, alături de prefectul de Gorj, Cristinel Rujan și de deputatul Dan Vâlceanu s-a deplasat la Prefectura Gorj pentru o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, primarii localităților pe raza cărora există unități spitalicești și managerii acestora.

Copyright Protect ! :)