Măsuri pentru un Revelion în siguranță

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiștii nu au liber de Revelion. Aceștia vor fi prezenți la datorie pentru ca cetățenii să fie în siguranță. În vizorul lor vor fi în special, zonele aglomerate din oraș, lăcașurile de cult, barurile, dar și localurile unde sunt organizate mese festive. De asemenea, oamenii legii le recomandă cetățenilor să fie prudenți atunci când merg la cumpărături pentru a nu cădea pradă hoților. Șoferii și pietonii sunt rugați să respecte regulile de circulație pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite.

Dispozitivele Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu vor asigura ordinea și siguranța publică cu ocazia focului de artificii, dar și în Parcul Central în momentul căsătoriilor de la Poarta Sărutului. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație vor dirija traficul rutier în noaptea de 31.12.2017.

Pentru evitarea evenimentelor neplăcute și creșterii siguranței, Poliția Locală a Municipiului Târgu-Jiu recomandă cetățenilor ca în această perioadă să dea dovadă de prudență în magazine, dar și zonele aglomerate.

Totodată, polițiștii rutieri le recomandă cetățenilor să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să staționeze pe arterele principale ale municipiului şi să respecte întocmai şi la timp indicaţiile agenţilor de circulaţie, pentru prevenirea blocării traficului rutier. De semenea, pietonii trebuie să aibă mare grijă pe unde traversează strada pentru a preveni producerea unor tragedii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)